Privacy Policy

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica.

Utilizatorul are dreptul de a solicita in orice moment corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea datelor sale personale.

Prin completarea formularului de înregistrare Utilizatorul isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate.

Datele personale pe care le prelucram:

Cand accesezi dreambydream.ro sau cand ne contactezi folosind formularul de contact de pe site, vom prelucra informatii cu caracter personal de natura sa identifice o anumita persoana.

Datele cu caracter personal pe care le prelucram pot include:

1. Datele personale furnizate de tine

• Informațiile pe care le furnizezi atunci când utilizezi formularul de contact de pe site sau atunci cand completezi orice alte formulare de pe site (de exemplu, numele, adresa de e-mail și numărul de telefon);

• Vom pastra o evidenta a corespondentelor prin intermediul site-ului.

Trebuie să furnizatii întotdeauna date exacte și sunteți de acord că, în absența oricărei actualizări, putem presupune că datele pe care le-ați furnizat sunt corecte.

Colectarea datelor dvs. personale și prelucrarea de catre  noi este necesara pentru:

• pentru a va contacta si/sau a va furniza informațiile sau serviciile pe care le-ați solicitat

Ne este permis să păstrăm datele dvs. personale atâta timp cât este necesar, având în vedere scopul prelucrării.

2.Date cu caracter personal pe care le colectam automat

Cand vizitezi website-ul dreambydream.ro, colectam automat anumite informatii, care includ:

–   adresa ta IP

  • informatii cookie, mai exact data si ora la care ai accesat serviciile noastre, software-ul sau browser-ul pe care le folosesti
  • informatiile despre sistemul de operare al computerului tau, cum ar fi setarile privind limba, harware-ul tau – informatii despre rezolutia ecranului folosit.
  • locatia de unde accesezi site-ul nostru.
  •   informatii cu privire la istoricul accesarilor tale si activitatea ta pe site-ul nostru web, mai exact informatii cu privire la click-uri si la paginile pe care le-ai vazut, timpul petrecut pe site sau pe o anumita pagina, zonele de pe o animita pagina in care ti-ai indreptat atentia.

Utilizam datelor cu caracter personal:

  1. In scopul declarat.
  2. Pentru a te tine la curent cu desfasurarea evenimentului pentru care ai completat formularul de inregistrare

D. Activitati de marketing

Utilizam datele cu caracter personal furnizate de tine pentru activitati de marketing, care pot include:

  1. utilizarea adresei tale de email, pentru a iti trimite newsletter cu privire la desfasurarea evenimentului. Poti sa te dezabonezi de la comunicarile de marketing prin email, in orice moment, facand click pe butonul Unsubscribe din newsletter.

Prelucrarea datelor personale

Datele tale cu caracter personal vor fi sterse in momentul in care nu mai sunt necesare sau atunci cand iti retragi consimtamantul (acolo unde este cazul) si nu mai este necesar, din punct de vedere legal, ca noi sa mai stocam in continuare aceste date. 

Securitatea datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt protejate de o infrastructura IT si masuri de securitate corespunzatoare.

Daca descoperim orice incalcare a datelor cu caracter personal, care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile tale, vom informa Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Vei fi informat cu privire la incalcarea datelor tale cu caracter personal, daca acest lucru duce la un risc ridicat pentru drepturile si libertatile tale.

Drepturile tale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Ai urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conditiile prevazute de lege:

  1. Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal
  2. Dreptul la corectarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  3. Dreptul de a iti retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant.
  4. Dreptul la stergerea datelor tale cu caracter personal, in situatiile in care ti-ai retras consimtamantul, sau cand prelucrarea nu mai este necesara sau cand prelucrarea respectiva este contrara legii;
  5. Dreptul de a ne solicita sa transmitem o copie a datelor tale personale catre o entitate indicata de tine.

In cazul in care ai intrebari cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal sau daca doresti sa ne trimiti o solicitare prin care sa iti exerciti oricare dintre drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal, te rugam sa ne contactezi la turneuldream@gmail.com

Destinatarii informatiilor cu caracter personal

dreambydream.ro nu va furniza (prin vanzare sau inchiriere) catre terti informatiile tale cu caracter personal.

Amendamente la Politica de protectie a datelor personale

Putem schimba din când în când această politică de confidențialitate fără o notificare prealabilă și vom posta politica de confidențialitate actualizată pe site, astfel încât să fiți întotdeauna conștienți de ce informații colectăm, de modul în care le folosim și de circumstanțele în care le dezvăluim.

Asigurați-vă că citiți în mod regulat această politică de confidențialitate. Continuarea utilizării site-ului în urma oricăror modificări va constitui acceptarea politicii de confidențialitate revizuită.

Întrebările și comentariile referitoare la această politică de confidențialitate pot fi trimise la adresa turneuldream@gmail.com