Ediția din acest an își propune să o sprijine pe Mihaela în lupta cu un diagnostic nemilos.
Mihaela este o fată zâmbitoare, veselă, plină de compasiune pentru cei din jurul ei și cu multe proiecte pentru viitor. De câțiva ani, însă, Mihaela a încetat să-și mai facă planuri, din cauza unui lung șir de încercări prin care este nevoită să treacă.
În urmă cu aproximativ 10 ani, apropiații au început să constate că Mihaela obosește mai repede decât ceilalți oameni la cel mai mic efort iar oboseala se accentua cu fiecare zi. Pulsul îi creștea rapid, și, rând pe rând, au apărut durerile de cap, durerile de stomac, greața. Din 2018 nu a mai putut să se țină pe picioare și a renunțat să mai meargă la serviciu. Locuia în Suedia cu soțul ei, era pedagog la o școală, dar muncea suplimentar și ca translator și se implica voluntar în tot felul de proiecte. Din ianuarie 2019 starea ei s-a degradat grav – nu mai ieșea din casă aproape deloc, iar la magazin mergea în cărucior.
După mai multe investigații făcute în Suedia, România și Spania cu sprijinul familiei, s-a ajuns și la un diagnostic: instabilitate cranio-cervicală, o boala foarte rară, secundară hipermobilității articulare de la nivelul coloanei cervicale. Mai simplu spus, vertebrele nu mai sunt aliniate corect și presează pe măduvă și creier.. În toamna lui 2019, tot cu sprijinul familiei, Mihaela a fost operată în Spania. Lucrurile au avut o evoluție bună, însă stresul operaror a declanșat o nouă boală, numită sindrom de activare mastocitară, care se manifestă prin alergii și intoleranțe severe la cei mai mici și obișnuiți stimuli: medicamente și tot ce  înseamnă coloranți, substanțe chimice (detergenți, parfumuri), majoritatea alimentelor, având un regim de viață foarte restrictiv, din această cauză orice stimul ii poate provoca o criză mastocitară.  În momentul de față, Mihaela are nevoie să ajungă la unul dintre foarte puținii specialiști din acest domeniu, care ar putea să o ajute să controleze simptomele. Din păcate acești specialiști sunt doar în străinătate – Anglia și Germania, iar costurile unei asemenea evaluări și a călătoriei sunt foarte mari – ea având nevoie de o periodă mai lungă de timp în care să stea în apropierea clinicii.

Donațiile se pot face in contul deschis (menționați DREAM la detalii de plată)
Mihaela Suleap -Banca Comercială Română cont in lei
Cont: RO46RNCB0242153580330001
COD SWIFT : RNCBROBU
Filiala BCR Siret str Sucevei Nr 2

Puteti face o donație prin PayPal folosind butonul de mai jos.