Sunt Andrei, am 36 de ani , locuiesc în Cluj-Napoca și de patru ani organizez la Iași turneul caritabil de volei Dream, la care participă echipe din România și Republica Moldova. Mulțumită sportivilor care au participat la edițiile de până acum, am putut să ajutăm copii si tineri diagnosticati cu autism si sindrom Down si o fetiță de 14 ani diagnosticată cu neuropatie ereditară senzitivo-motorie, scolioză dorso-lombară, picior varus equin bilateral.
Însă cauza de anul acesta m-a făcut să înțeleg că uneori e nevoie de mai mult. De mai multă implicare, de mai multă dăruire, de mai mult timp. Este greu să-ți depășești zona de confort, dar merită de fiecare dată când o faci pentru cineva care are nevoie. Așa că am decis ca anul acesta drumul meu de la Cluj la Iași, pentru turneul Dream, să se transforme într-un pod de mâni întinse spre Mihaela care a fost diagnosticata cu instabilitate cranio-cervicală si sindrom de activare mastocitară. Voi străbate acest drum de 432 de km pe bicicletă și vă invit să-mi fiți alături, pentru a face rost de banii necesari intervenției chirurgicale care are potențialul de a-i reda Mihaelei speranta unei vieti normale)
Nu pedalez decât de doi ani și s-ar putea să-mi fie greu să parcurg 432 de km. Dar nu atât de greu cum îi este Mihaelei să treacă cu bine peste cele 24 de ore dintr-o zi.

Donațiile se pot face in contul deschis (menționați DREAM la detalii de plată)
Mihaela Suleap -Banca Comercială Română cont in lei
Cont: RO46RNCB0242153580330001
COD SWIFT : RNCBROBU
Filiala BCR Siret str Sucevei Nr 2

Puteti face o donație prin PayPal folosind butonul de mai jos.